Verzenden en levering

Verzending
Zodra je een bestelling plaatst, ontvang je een orderbevestiging in je mailbox. Wij gaan voor je aan de slag en doen zorgvuldig ons best de bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren.
 
Mocht het ons om welke reden dan ook niet lukken om dit na te komen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.
 
Verzendkosten
De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:
       
Nederland
€ 4,95 voor bestellingen onder de € 75,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-
 
België
€ 8,- voor bestellingen onder de € 75,-
€ 3,95 voor bestellingen vanaf € 75,-
 
Levering
Levering verloopt via de pakketbezorger van PostNL.
Bestellingen die op werkdagen (maandag-vrijdag) vóór 15.00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden en in 99% van de gevallen de volgende werkdag thuisbezorgd.
   
Track & trace
Wij verzenden via PostNL en altijd via pakket. Hierdoor heb je altijd de mogelijkheid om je zending te volgen via de track & trace code welke je ontvangt in de verzendbevestiging e-mail. 
      

Vertraging
Het kan zijn dat PostNL een storing of staking heeft, of vertraging oploopt in verband met feestdagen of andere redenen. TES STUDIO is hier niet verantwoordelijk voor en helaas ook afhankelijk van alle updates via PostNL. Houd daarom altijd alle updates via de track&trace code in de gaten. Is het onduidelijk waarom je pakketje vertraagd is en kom je er niet uit? Stuur dan een mailtje naar info@tesstudio.nl, dan kijken wij graag met je mee.